?

Log in

Previous 10 | Next 10

Jan. 19th, 2010

wonderment/realization

swandog

(no subject)

Would anyone like come with us to see "Where the Wild Things Are" this weekend? :)

~SD

Jan. 5th, 2010

Take On Me

tfbaxxter

Fantastic Mr. Fox Kinomeet

Det er planer om et lite rufsetreff for å se filmen Fantastic Mr. Fox (kjent som Den Fantastiske Mikkel Rev her i Norge) premierehelgen. Dette vil bli i Oslo, og vil trolig bli på lørdag 6. februar; filmen har premiere fredag 5. februar. Som med andre kinotreff vil det sikkert bli spising enten før eller etter filmen, og en dugelig dose sosialisering.

Det er bare å bli med for de som skulle være interesserte! Treffet diskuteres for øyeblikket i Norwegian Paws forumet under Furmeets underforumet i denne tråden. (Du må ha en medlemskonto som har tilgang til dette underforumet for å se tråden. Vennligst se forumets FAQ for mer om dette.)

med vennlig hilsen,
~ Miles T.F. Baxxter

Nov. 20th, 2009

Take On Me

tfbaxxter

Let's Wish Tellos A Happy Birthday!

(Writing in English for comprehension maximization!)

Today is the birthday of Norwegian fur Tellos (tellos_kenzo), as he turns 25. He had planned on having a furry birthday party today, and had gotten maybe a dozen or so potential participants - both confirmations and maybes. Unfortunately most of the participants ended up canceling on him, so today, on his birthday, he cancelled his scheduled birthday celebration due to a lack of guests.

So if you have the time, maybe you could head on over to his LiveJournal and congratulate him? If you're artistically inclined and have even more time, maybe you could even make him a quick birthday doodle? (As for references, he's basically a blue haired red fox, from what I've understood.) I'm sure he'd appreciate it, and that it would cheer him up some!

Here's my own doodle that I did for him:

Sep. 23rd, 2009

Take On Me

tfbaxxter

Up?

Pixars nyeste film Up har premiere førstkommende fredag, og jeg hadde håpet det hadde vært mulig å fått til et lite furmeet rundt dette. Middag, kino, og eventuelt litt kikking, vandring og snakking. Den tentative planen var å ta det nå til lørdagen, men ser ut til at de interesserte partene kan litt her og der, så jeg tenkte jeg kunne høre: hvem er interessert og hvilken dag passer best?

Det vil vel bli enten førstkommende fredag eller lørdag, eller fredag eller lørdag deretter igjen.

Det er selvfølgelig snakk om den originalspråklige utgaven av filmen. Og den er i 3D! =D

Alle er velkomne, både nye og de ikke så nye.

Jul. 9th, 2009

Take On Me

tfbaxxter

Bowlingmeet lørdag 11. juli

Furmeet førstkommende lørdag i Oslo Sentrum.

Ting holder fortsatt på å bli spikret fast, men den tentative planen er som følger:

Oppmøte klokken 14:00, vandring og kikking frem til bowling klokken 16:00, og så middag på Jaipur klokken 18:00.

Så langt er det mellom åtte og ti bekreftede deltagere. Det er bare å si i fra om man ønsker å være med.

med vennlig hilsen,
~ Miles T.F. Baxxter

Jun. 24th, 2009

Take On Me

tfbaxxter

Fumeet I Fleng!

Etter en la(aaaaaaa)ng tørke på furmeet fronten, ser det ut til at det plutselig kan komme til å skje mye tre helger på rad. Whew! Her er det jeg har fått med meg at det har vært snakk om så langt...

Førskommende helg ønsker regandor og fangz87 å få i stand et lite furmeet, som vil være å enten henge litt i Oslo eller å dra til de for grilling. De bor dog et stykke unna Oslo.

Neste helg, fra fredag 3. til søndag 5. juli, er det PawLan hos kalmakka med en håndfull "registrerte" deltagere. Vil forhåpentligvis være aktuelt å møtes i Oslo Sentrum for å spise / henge i løpet av fredagen eller lørdagen, for de som ønsker å riste noen labber men som ikke ønsker eller har anledning til å delta på selve LAN'et. Kanskje se Ice Age 3 som har premiere da.

11. eller 12. juli ser det ut til å bli enda et furmeet, på initiativ av kent_spots som da vil ha hans danske furry make jespercheetah på besøk. Det vil igjen bli i Oslo, med en mulig mulighet for å besøke Simba og se et par DVDer hos ham.

Uttrykk din interesse her eller på forumet. Detaljer vil bli diskutert på forumet men kan bli videreformidlet til de som ønsker å komme men som ikke er aktive der. Hadde vært trivelig å fått sett både noen nye og kjente haler / manker / fjær / klør!

May. 17th, 2009

hug, badge, jake, silent ravyn

staghorne

Hurra for Norge!

Gratulerer Norge fra Sverige for seieren i Eurovision Song Contest! God syttende mai alle norske pelser! :)

Mar. 23rd, 2009

snowtale- thoughful

wolftale

Walking with Dinosaurs furmeet?

Noen interesserte?

Info link:http://www.oslospektrum.no/walking-with-dinosaurs-inntar-oslo-spektrum-fra-den-27-oktober-t-o-m-1-november-2009-.4562739-2516.html

salget starter på mandag, I dag!!!!
Tanken min er lørdag 31/10-09 kl 1500...
Salget starter til mandagen kl. 9:00

Tror vi bør satse på å kjøpe billetter i løpet av dagen, helst fort som mulig!
Foreløpige  folk som har sagt hja: wolftale , felix_carni , joon_storm , kalmakka , sayh og swandog  + fuglebarn. moonykins  kommer også etter det jeg har skjønt =)


Legg merke til at dagen som er tenkt er halloween..

Tags:

Feb. 4th, 2009

Pacifier

tfbaxxter

Bolt Furmeet?

Jeg har ventet på animasjonsfilmen Bolt en stund nå, Disneys seneste animasjonsfilm, som omhandler en liten hund med det samme navnet. Den hadde premiere sent i november i 2008, og har endelig premiere her i Norge førstkommende fredag. Jeg har hørt at flere furmeets i statene har vært arrangert i relasjon til filmen, og den skal visst ha gjort et positivt inntrykk.

Dessverre så er det ikke alle animasjonsfilmer som blir vist på kino her i Norge med originaltale. Heldigvis så blir denne vist med originaltale... førstkommende lørdag og søndag, klokken 13:30 på Colosseum i Oslo.

Man får dessverre ikke sett kinoprogrammet særlig langt inn i tid på Oslos kinoer (og kanskje norske kinoer generelt), som er grunnen til at jeg ikke har kunnet postet om og avtalt noe om et slikt møte før nå, og jeg vet da heller ikke om dette er de eneste to visningene originaltaleversjonen vil ha her eller om de vil vise den også til neste helg. Men jeg er redd det kan være den eneste sjansen, i alle fall i Oslo omårdet.

Så, noen som hadde vært interessert i og tilgjengelige for å se denne filmen enten førstkommende lørdag eller søndag? Kunne sikkert blitt kombinert med middagsspising deretter, kanskje litt shopping og kikking også (hvis man ser den på lørdagen i alle fall).

Nov. 19th, 2008

*squee* (by Cricketfur)

swandog

(no subject)

Just wanted to wish a very Happy Birthday (in advance) to the following Norpaws:

tellos_kenzo (Nov. 20)
breakingpencils (Nov. 21)
silverulv (Nov. 21)

Hope you have a great one, guys! :D *snugs* <3

~SD

Previous 10 | Next 10