?

Log in

Take On Me

tfbaxxter in norpaws

Mer Media: Radio & Dokumentar

Martin, journalisten som skrev artikkelen om det norske furrymiljøet i Dagbladet, ble nylig kontaktet av en i fra radiokanalen NRK P1 med følgende mail:

Hei Martin, jeg heter [...] og jobber i NRK, skal ha radiosendinger sammen med [...] på P1 i påsken og i den forbindelse kom jeg på artikkelen du skrev i dagbladet om fenomenet ”Furry”. Ønske vårt er å få en av disse personene som gjest i radioprogrammet vårt, har du noe nummer eller mailadresse til noen av disse personene? Mvh [...]

Og tillegg ønsker Martin selv å lage en dokumentar om oss, da han skriver følgende:

Jeg og dama har funnet ut at vi har lyst til å lage en furry-dokumentar, og vi har en dyktig kameramann med på laget som også er interessert. Hvordan er stemninga for slikt?

Noen tanker?

Comments

Reaksjonene på dagbladet var vel hovedsaklig "jaja, whatever", så jeg skjønner ikke helt hvordan en slik dokumentar ville være interessant for noen utenfor fandomen?
Jeg sier meg enig i Regns innspill.
I det hele tatt synes jeg all mediedekning av det norske rufsemiljøet er riktig så unødvendig. Klart man kan innbringe større antall medlemmer i rykk og napp etter slike eksponeringer (som vi tildels fikk se etter Fredag), men jeg våger påstå dette kan gå noe ut over "kvaliteten" på disse nye medlemmene. Det høres nok ganske elitistisk ut av meg, men jeg mener at de som oppdager rufsemiljøet mer på egenhånd, fremfor med hjelp fra media, er mer "ekte" furries fremfor slike som da kun i beste fall er "fans".

Men... dette er vel bare den skeptiske therianen i meg som snakker, og det skal aldri utelukkes at en hvilken som helst person, uavhengig av deres intensjoner og faktiske interesser, kan være riktig så hyggelige individer. En skal alltid være ydmyk mot det ukjente, inntil det kommer tydelig frem at en er bedre tjent med en annen holdning.